Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.
  www.monterky-levne.cz  http://www.levnemonterky.cz   

Otevírací doba:

Po-Pá:   7-17 hod.

Sobota:  9-13 hod.

Neděle:14-17 hod.

 

Registrujte se

v e-shopu

a máte slevu 5%.


ČESKÁ FIRMA

Založena 1993

plátci DPH


e-shop a obchod

nemusí mít stejné ceny


VELKOPRODEJNA:

-nejen pracovní oděvy a obuv

-největší prodejna OPP

-nejsme vzorková prodejna

-rozumné ceny

samoobsluha 600 m2

přízemí + patro

www.monterky.eu

STRAKONICE

Písecká 407

v areálu benzínky Robin OIL

dříve autosalón /Opel/Autobenex


CESTA K NÁM SE VYPLATÍ

MAXI VÝBĚR-SUPER CENY

SLEVY PRO REGISTROVANÉ

VELKOOBCHOD-MALOOBCHOD

CXS, ČERVA,

BENNON, DEMAR

VM obuv, PANDA,

Pesail, Adler

Alex textil


ceny s DPH

Montérky od 225,-Kč

Lacláče od 315,-Kč

Reflexní vesty za 55,-Kč

Pracovní obuv -sandále,polobotky,kotníkové

Oblečení pro volný čas

softshellové bundy a vesty od 550,-Kč

Trekkingová obuv od 790,-Kč

Výstražný oděv komplet již od 899,-Kč

Drogerie-mycí a čisticí prostředky,pap.ručníky,utěrky,

toalet.papír atd.

Na nádobí 5litrů za 79,-Kč

Tek.mýdlo 5l za 89,-Kč

Solvina 500g za 13,-Kč

Lůžkoviny ČR

povlečení 2+2 za 495,-Kč

Prostěradla froté silné za 165,-Kč

prošívané deky mikrovlákno 399,-

Ručníky froté 39,-

Spodní prádlo,termoprádlo

 

RECENZE OBCHODU:

http://obchody.heureka.cz/monterky-levne-cz/recenze/

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

 

Zboží odesíláme:

Dobírka: v den objednání do 12hodin,max. druhý den

pracovní den,při obvyklém množství a zboží označené skladem ANO

Platba předem:

po připsání peněz na náš účet

BALÍK ZDARMA:

PŘI NÁKUPU NA 1.200,-Kč bez DPH

platba předem

DOPRAVCE:GEIS

GEIS doprava od 79,-Kč

dobírka 25,-Kč

PPL doprava   99,-Kč

dobírka  30,-Kč

 

 



 


NOVINKY

arr3ZDARMA doprava GEISZDARMA DOPRAVA při nákupu zboží nad 1.200,-Kč bez DPH. DOPRAVCE   Geis Do ceny 1.200 ,-Kč se...

ANKETA

ZNÁTE NÁS

seznam.cz seznam.cz 37% zboží.cz zboží.cz 27% heureka.cz heureka.cz 19% od známých od známých 18%

KONTAKTY

Jaroslav Velek
Písecká 407,38601 Strakonice
IČO:600 91 321
tel: 606 056 675
napište nám
Informace a objednávky
Po-Pá: 7:00 do 16:30

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Jaroslav Velek, se sídlem Bezděkovská 184,Strakonice, IČ:60091321,vydal MÚ Strakonice . č.j.:OŽÚ/1687/2013/3, Sp.značka OŽÚ/1687/2013. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů